вторник, 6 марта 2012 г.

Dynamic Electrical Neuro Adaptive Stimulation


Dynamic Electrical Neuro Adaptive Stimulation


DENS on 7 vuoden tieteellisen kehityksen ja tutkimuksen tulos, jonka on suorittanut “DENAS MS” niminen yritys . Lukuisat tutkijat ja lääkintäalalla työskentelevät henkilöt ovat kehittaneet yhden edistyneimmän hoitomenetelmän mitä nykylääketiede tuntee – refleksiterapia, joka perustuu dynaamisiin sähköisten hermostostimulaatioiden tuottamiseen.
DENAS ei ole ainoa, joka käyttää tätä menetelmää – kehomme sisäinen potentiaali on valtava ja huokuttelee luokseen muitakin tuotekehittelijöitä, jotka tarjoavat omia tuotteitaan ja hoitomenetelmiään. Tästä huolimatta DENAS ja muut DENS tuotteet näyttäisivät olevan ainoita markkinointivalmiita tuotteita, joihin kaikilla on varaa ja jotka tarjoavat parasta suorituskykyä ja laatua.
DENS:illä ja monilla muilla tarkeillä keksinnöillä on juurensa sotilaslääketieteessä. Heidän kehitellessään erilaisia tapoja saada valjastettua kehon kaikki voimat sotilaiden palautumisprosessiin ja parantaa myös sisäelinten toimintakykyä he keksivät prototyypin, jonka tänä päivänä tunnemme nimellä DENAS.

DENS: Dynamic(dynaaminen). Electrical(sähkötoiminen). Neuro(hermosto). Stimulation(stimulointi).

D DENAS tuotteet ovat ekstratehokkaita, koska ne tuottavat impulsseja,jotka matkivat hermoston omia impulsseja. Kun käytät DENAS tuotteita niin voit olla varma että se hoitaa sinua juuri tarvitsemallasi tavalla. DENAS on dynaaminen koska sen toimintamenetelmät vaihtelevat tarpeiden mukaan.
E Useimmat meistä eivät ajattele,että kuinka suuri rooli sähköllä on elämässämme. Tietysti tiedämme, että sähköllä toimivia laitteita on ympäri kotiamme, kuten televisio ja mirkoaaltouuni.. Mutta myös kehollamme on oma sähkömagneettinen kenttä. Terveytemme ja hyvinvointimme riippuu sen toimivuudesta. Kun tässä kentässä erilaiset yhteydet katkeilevat, tällöin vaivoja ja sairauksia ilmenee. DENAS tuottaa matalajännitteistä sähkövirtaa auttaakseen keho palautumisprosessissa .Tämä toimintatapa ei vaikuta sisäelimiin suoranaisesti vaan se jäljittelee hermoston omia impulsseja, jotta palautuminen olisi tehokkaampaa.
N Meiltä usein kysytään, että mitä eroa on DENS:illä ja DENAS:illa. Tiedättekin jo mitä DENS tarkoittaa. Mutta tuo lisätty A tarkoittaa sopeutuvaa ( adaptive ) . Sen vuoksi toimintatapaa kutsutaan nimellä DENS, kun taas näitä laitteita valmistaa DENAS niminen yritys.
A Kuvittele erittäin monimutkainen mekanismi tuhansineen yksityiskohtineen. Kaikkia näitä yksityiskohtia kontrolloi tietty päämaja.Ihmiskeho toimii täysin samalla tavalla. Solut, kudokset ja sisäelimet raportoivat jatkuvasti päämajaan, joka on tässä tapauksessa selkäydin ja aivot. Jos ongelmia ilmenee niin päämaja lähettää sähköisiä impulsseja hoitaakseen tilanteen. Ongelmia ilmenee silloin kun yhteydet päämajan ja kohteen välillä heikkenevät tai katoavat kokonaan. Päämaja ei voi tällöin vastaanottaa tietoa mitä se tarvitsee korjatakseen ongelman lähettämällä sähköisiä impulsseja DENS:in toimintatapa vahvistaa keskushermoston toimintaa ja korjaa yhteyksiä päämajan ja ongelmakohteiden välillä, tällöin paraneminen nopeutuu. DENAS:in tuoteperheen laitteet auttavat kehoamme paikallistamaan vian ja auttaa sen korjaamisessa..
S DENAS laitteet stimuloivat vahingoittuneita kudoksia tai sisäelimiä kehossamme sähköimpulssien avulla, jotta luonnollinen palautumisprosessi olisi tehokkaampi. Kehollamme on kaikki tarvittavat resurssit taistellakseen lähes mitä tautia vastaan tahansa, mutta se tarvitsee hiukan ulkoista apua saadakseen prosessista tehokkaamman.. DENS:in toimintatapa perustuu kehon oman reservin aktivoimiseen ja se on todistanut tehokkuutensa auttamalla tuhansia potilaita, jotka kärsivät erilaisista kivuista tai kroonisista sairauksista.

Комментариев нет:

Отправить комментарий